O psihoziju


Što je Psihozij?


Psihozij je kongres studenata psihologije koji će se od 18. do 20. svibnja 2018. godine održati po 6. put, u organizaciji Kluba studenata psihologije STUP.

Počeo je 2011. godine kao jednodnevno izlaganje studentskih znanstvenih radova. Tri godine kasnije produljen je na 3 dana, uvedeno je međunarodno sudjelovanje i imao je ukupno 300 posjetitelja. Prošli Psihozij, održan 2016. godine imao je 495 prijavljenih sudionika, a u taj broj nisu uračunati predavači i stručnjaci uključeni u projekt.

Osnova kongresa su izlaganja znanstvenih radova studenata psihologije sa Sveučilišta u Zagrebu, ostalih hrvatskih sveučilišta te inozemnih sveučilišta.

Druga dva segmenta koja se tradicionalno nastavljaju su plenarna predavanja doktora znanosti i radionice stručnjaka u specifičnim područjima psihologije i srodnih struka.

Dio kojim ove godine proširujemo kongres su predstavljanja udruga i tvrtki koje nude mogućnost volontiranja i/ili stažiranja studentima psihologije i srodnih struka. Ovime se nadamo predstaviti i praktični dio psihologije, te dati budućim stručnjacima mogućnost za usmjeravanje u vlastitom obrazovanju i karijeri. 

Pridružite nam se!

Za pitanja vezana uz kongres javite nam se na mail: 
psihozij.info@gmail.com