O psihoziju


Što je Psihozij?


Psihozij je kongres studenata psihologije koji se od 2011. održava na Filozofskom fakultetu Sveučilita u Zagrebu u organizaciji Kluba studenata psihologije Filozofskog fakulteta STUP.

Predstavlja vježbaonicu za istraživačke radove studenata psihologije iz cijele regije. Psihozij daje priliku studentima psihologije da se bave znanstveno istraživačkim radom pružajući im mogućnost da svoje radove izlože na znanstvenom kongresu. Pri tome dobivaju i nova znanja putem drugih radova, plenarnih predavanja uglednih hrvatskih i europskih znanstvenika i radionica, kao i interakcije i razmjene iskustava s kolegama studentima iz Hrvatske i inozemstva.

Pozivamo vas da nam se i ove godine pridružite na petom po redu Psihoziju, kongresu studenata psihologije, koji će se održati od 13. – 15.05.2016. na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Psihozij je mjesto gdje studenti imaju priliku izložiti svoje znanstvene radove, razmjenjivati ideje i iskustva i stjecati nove spoznaje. Cilj Psihozija je omogućiti studentima da kreiraju, izlažu i slušaju znanstvene radove, posjećuju interaktivne radionice i plenarna predavanja koja će ove godine držati ugledni stručnjaci iz inozemstva i Hrvatske te komuniciraju sa studentima sa drugih sveučilišta.

Sva izlaganja, predavanja i radionice su besplatne i otvorene i za druge studente i posjetitelje izvan Fakulteta.

Pozivamo sve studente iz Hrvatske i regije da nam se pridruže kao aktivni i pasivni sudionici.

Ako imate dodatnih pitanja javite nam se na psihozij@gmail.com

Veselimo se druženju i novim iskustvima :)

www.facebook.com/psihozij

Klub studenata psihologije STUP
Organizacijski odbor Psihozija