Kako postati sudionik


Općenito


Provodite istraživanje u sklopu diplomskog ili doktorskog rada, ili za simpozij psihologije? Tražite ispitanike, ili želite pomoći svojim kolegama sudjelovanjem u njihovim istraživanjima? U oba slučaja, tu smo da Vam pomognemo.

Studenti psihologije kroz studij stalno slušaju o nacrtima istraživanja, problemima unutarnje i vanjske valjanosti, te najviše o prikupljanju dovoljno velikog uzorka za istraživanje. Istraživački rad integriran je u struku psihologa, a bez ispitanika nema ni rezultata.

Nudimo Vam popis istraživanja i njihovih kratkih sažetaka, u kojima Vi i Vaši prijatelji možete sudjelovati ili na način da izdvojite 10ak minuta i ispunite online upitnik, ili ako ste više zainteresirani možete sudjelovati u kompleksnijim istraživanjima koja se provode na fakultetu. Ako ste student psihologije ili fonetike na FFZG-u, u slučaju sudjelovanja u istraživanjima koja se provode na Filozofskom fakultetu u Zagrebu možete ostvariti i pravo na prikupljanje eksperimentalnih sati. Svaka Vaša pomoć je dobro došla i pozivamo sve posjetitelje stranice da sudjeluju u istraživanjima koja ih interesiraju!Kontakt i podaci


Ako ste kolega psiholog i provodite istraživanje, možete nas kontaktirati na mail petralisac7@gmail.com i poslati:

  • Naslov rada
  • Imena autora/autorica i mentora
  • Ime fakulteta
  • Kratak sažetak istraživanja
  • Kriterije za sudjelovanje (ako postoje)
  • 1) ako je rijec o online upitniku, potrebno je poslati link za ispunjavanje upitnika

    2) ako je rijec o istraživanju na fakultetu, potrebno je poslati informacije o adresi i prostoriji, kontakt mail/mobitel za sudionike u svrhu dogovaranja termina i informaciju o eksperimentalnim satima ako sudionici ostvaruju pravo na njih.