Tko smo


Tko smo?


Naziv udruge: Klub studenata psihologije “STUP”
Broj žiro-računa i poslovna banka: 2360000-1101825945, Zagrebačka banka
IBAN: HR2423600001101825945
Matični broj udruge: 01824007
OIB: 08894445390
Broj u Registru neprofitnih organizacija (RNO broj): 0101133


Godina osnutka udruge: 1993.


Predsjednik udruge: Bruno Perić

bruno.peric77@gmail.com

Zamjenica predsjednika: Marta Meštrović

marta.mestrovic@gmail.com

Tajnik: Matija Crnković

mcrnkovic22@gmail.com

Koordinatorice: Ana Kraljević, Marita Mesić

 

Članovi Nadzornog odbora: Ivana Car, Sandro Krašić, Gabrijela Mikulić

 

Ukupan broj članova: 209

O nama


Klub studenata psihologije Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, „STUP“ neprofitna je društvena i strukovna udruga studenata. Osnovana je 1993. godine, a osnovni ciljevi su poboljšanje uvjeta studija i nastave, skrb za ostvarivanje obrazovnih, društvenih, kulturnih i drugih interesa studenata, skrb o punom poštivanje studentskih prava i sloboda, promicanje i unaprjeđivanje kako znanstvene tako i primijenjene psihologije, povezivanje i suradnja s drugim organizacijama na Fakultetu, Sveučilištu, u Hrvatskoj i u svijetu, doprinos razvoju sveučilišta.

Aktivnosti kojima ostvarujemo naše ciljeve moguće je podijeliti u znanstvene, akademske, zabavne i humanitarne aktivnosti koje članovi STUP-a organiziraju za svoje kolege i zajednicu. To su organiziranje znanstveno-istraživačke sekcije, znanstvenog skupa studenata psihologije, pohađanje drugih konferencija psihologa u regiji, različitih tribina za studente, programa brige za nove studente, različiti sadržaji zabavnog karaktera te humanitarne akcije.

STUP ostvaruje uspješne suradnje s udrugama Ujedinjeni studenti psihologije Hrvatske – USPjeH i European Federation of Psychology Students' Associations – EFPSA, krovni udrugama studenata psihologije u Hrvatskoj i Europi.

Od siječnja 2014. godine surađuju i sa strukovnom udrugom djelatnika u upravljanju ljudskim resursima - Centar HR, a u planu su međusobne promocije udruga, druženja, predavanja članova Centar HR-a i sudjelovanje u različitim projektima namijenjenim studentima u organizaciji Centar HR-a i drugo.