Predavanja


Prvo predavanje u 2014.


U 2014. smo ušli s predavanjem na temu „Psihološki aspekti LGBTIQ parova, obitelji i roditeljstva“ koje je održala mr. spec. kliničke psihologije Iva Žegura, 22.1.2014.


Drugo predavanje u 2013.


Drugo predavanje održano je 17.12.2013., također vezano uz temu volontiranja. Na njemu je pobliže predstavljen Nacionalni pozivni centar za žrtve kaznenih djela i prekršaja kako bi se studenti psihologije pozvali da se uključe u projekt.


Prvo predavanje u 2013


Prvo predavanje u akademskoj godini 2013/2014 ujedno je bilo i obilježavanje Međunarodnog dana volontera, 5.12.2013. Cilj predavanja je bio upoznati studente psihologije s ustanovama u kojima mogu stjecati praktično iskustvo za vrijeme studiranja. Studenti viših godina su ukratko predstavili ustanove u kojima volontiraju te govorili o svojim volonterskim iskustvima. Luka Roje je predstavio JEPS, časopis koji izdaje EFPSA, Victoria Rauch je podijelila svoje iskustvo volontiranja s djecom u Centru za odgoj i obrazovanje Lug te u vođenju radionica u udruzi „Za osmijeh“, Mateja Voler je predstavila projekt Dječje kuće Borovje u sklopu kojeg pomaže djeci pri učenju, Andrea Rebić nas je upoznala s tim kako izgleda volontiranje u Nacionalnom pozivnom centru za žrtve kaznenih djela i prekršaja, a Antonia Ćosić s projektom „Ispričat ću ti priču“ u sklopu kojeg pričama uveseljava djecu smještenoj u Klaićevoj bolnici.