Partiji


Movie nights


Jednom na mjesec (osim u vrijeme rokova jer su tad svi prirodno jako opušteni i nonšalantni pa im se ne da ništa raditi) prikazujemo neki film u jednoj od učionica te jedemo domaće kolače.

Proces je ovakav: sekcija odabere 5 filmova → napravi event na Facebooku s opisima filmova → ljudi na eventu glasuju za film koji žele gledati (tako je, diskriminiramo nefejsbukovce) → konačno, gleda se film s najviše glasova (kolač je nametnut od strane sekcije, ali dosad nije bilo primjedbi zbog ovakve nedemokratičnosti).

Dosadašnji filmovi i kolači:

1. Awakenings (1990) i brownies
2. Un conte de Noel (A Christmas Tale, 2008) i vanilin kiflice (Božićno izdanje)
3. Girl, Interrupted (1999) i apple pieSvinja kup


Svinja kup tradicionalni je malonogometni turnir između studenata/ica psihologije i pokojeg profesora/ice, koji se obilježava nakon Proljetnog dana psihologa, obično sredinom ljetnog semestra. Studenti i studentice se organiziraju u timove te na igralištu nedaleko od fakulteta igraju međusobno i protiv profesorskog tima, a pobjednički tim kao nagradu za silnu fizičku aktivnost osvaja svinjetinu. :)

Ovom aktivnošću također se potiče ugodno druženje između svih studenata psihologije i njihovih profesora, kao i na Proljetnom danu psihologa.Proljetni dan psihologa


Proljetni dan psihologa obilježava se svake godine prvog dana proljeća na zagrebačkom Jarunu. Klub studenata psihologije STUP organizira ovo događanje kako bi potaknuo ugodno druženje između studenata psihologije svih godina i njihovih profesora.

U studentskoj organizaciji nabavljaju se i prevoze hrana, piće i ostali pribor, te se pripremi roštilj. Uz dobro društvo, ukusnu hranu i dobre vremenske uvjete, zabava potraje i do kasnih večernjih sati. :)Welcome/thank you party


Welcome party interni je tulum brucošijade studenata psihologije. Početkom akademske godine studenti druge godine preddiplomskog studija prikupe novčana sredstva te počaste brucoše pićem dobrodošlice. Svrha ovog tuluma je upoznavanje studenata sa kolegama sa svoje godine i starijim kolegama van okvira fakultetskih obaveza. Također je svrha opustiti brucoše od panike pred ispitima, jer se događaj tradicionalno organizira noć prije prvog kolokvija. :)

Thank you party tulum je istog koncepta kao i Welcome party, no ovoga puta brucoši prikupljaju sredstva kojima časte studente druge godine. Ovo druženje organizira se sredinom/krajem drugog semestra, kada su kolokviji završili a ispitni rokovi još daleko.